Kalendarium 2018

Följ oss och våra äventyr under 2018

Händelser som är bokade redan. Välkomna med egna bokningar och aktiviteter tillsammans med oss

Du som vill springa i gruvorterna i Dannemora kan göra det den 17/11, men då heter loppet Minetorun och drivs i Marathongruppens regi. Mer information finner du via deras hemsida https://minetorun.se/.

Guidningar

I år är det ännu fler människor som hittar våra möjligheter till guidade turer. På lördag och söndag 28-29/7 går två turer av stapeln. Varmt välkomna att delta!

Utbildningar som redan är bokade är 1 december. Varmt välkomna att boka andra datum med dina klasser, föreningar eller arbetsplatser.

Hundevent är bokat 20 oktober

Då kommer räddningshundar att finnas på plats för att träna i utmanande miljö.

Du som vill arrangera och hålla i bakluckor, matförsäljning och hantverk på våra ytor. Hör av dig till anna@dannemoragruvor.se eller på 076/7970725.

Vattenbristens tider

Vatten i Dannemora Gruvor finns alltid. Du, bonde,  som har möjlighet att tanka upp vatten och vill använda till dina grödor i sommar hör av dig till 076/7970725. Hämta vatten vid gruvområdet är fullt möjligt.

Gruvan är en ständig vattenkälla. Mycket av vattnet renas på väg ner genom sand, grus och berg i ett naturligt reningsverk. I vattenbristens tider så är du varmt välkommen att vid anvisad plats använda vattnet Dannemora Gruvor samlar.